• Email Address: sabine@contentbureausnor.nl

 

Kun je in het social media bos de bomen niet meer zien? Of ben je online maar wil het allemaal niet zo vlotten met volgers, likes en bloggen?

Dan kan Contentbureau Snor je helpen. Wij geven advies en zorgen ervoor dat je met een training helemaal content savvy wordt. Of we gaan in jouw organisatie, samen met jouw mensen aan de slag. Starten je social media van a tot z op en vormen je medewerkers tot contenttijgers. Helemaal uitbesteden kan ook. Maar wel op de Snor manier: bij jouw organisatie, op jouw locatie en alles in overleg. 

Want social media en content strategieën creëren is wat Contentbureau Snor doet. Maar Snor is dus een beetje vreemd. Want eigenlijk vinden we dat je je social media nooit uit handen moet geven. En snappen tegelijkertijd ook dat het niet te veel moet kosten. Daarom doen we doen niet aan:

  • accountmanagers met torenhoge uurtarieven,
  • dure kantoren of
  • uit de hand gelopen overheadkosten.

We houden de kosten liever laag en focussen ons op sociaal zijn naar jouw fans en volgers. Hoe we dat doen? Bekijk onze werkwijze hier.

patatgeneratie bunker kleinContentbureau Snor is opgericht door Sabine Evers. Na jarenlange ervaring als online tekstschrijver, blogger en social media expert werd het tijd. Tijd om een focus te leggen op wat nu echt belangrijk is online. En alles wat je als organisatie communiceert, bedenkt of door reclamebureaus laat maken valt of staat bij een sterke content. Meer volgers? Zorg voor goede content. Betere positie in Google? Zorg voor sterke blogs met unieke content. Statistieken, bereik, analytics? Je bereikt niks zonder goede content.

Snor bedenkt de content. Of zorgt ervoor dat jouw organisatie als een contentmachine gaat denken én werken. En soms verzorgt Snor de gehele content. Dat kunnen we alleen doen door samen te werken met freelance vormgevers, fotograven en programmeurs. Zo heeft Snor niemand in dienst en blijven de uurtarieven betaalbaar. En werkt Snor vanuit huis, de trein of dat hippe koffiebarretje om de hoek.